Govt Jobs 2016

Answer Key | Results | Syllabus | Admit Cards

RRB NTPC Answer Key 2016 – 3rd April Solved Question Paper

RRB NTPC Answer Key 2016 – 3rd April Solved Question Paper

RRB NTPC – 3rd April 2016 Answer Key PDF Download

Railway Recruitment Board has been conducted today RRB Exam 2016 Successfully. Now you should check your preparation power through checking RRB NTPC Answer key.

RRB NTPC 3rd April 2016 Exam Review/Cutoff/Analysis Available

Cutoff marks and exam review for RRB NTPC will be soon available here check out this page regularly and get instant updates through jobs-gov.in team

RRB NTPC 1st 2ed 3rd Shift Answer Key 3rd April 2016

Answer Key Available for all shift of RRB`s Exam including RRB NTPC 1st shift 2ed shift 3rd Shift Answer Key available will be for all regions of today 3rd April 2016. RRB NTPC key Answer and key solution update was available in PDF Format. Now be ready to Download complete Answer Key in pdf below.

1)Which country capital is Male ?
Answer:  Republic of Maldives

2)Which vitamin is related to Blood Clotting?
Answer:   Vitamin K

3)Which is Longest railway destination of India?
Answer:   Dibrugarh to Kanyakumari

4) Serbian Index _____________
Answer:  capitalization-weighted price index

5)Capital of Uganda?
Answer:  Kampala

6)  In India where Chipko movement started ?
Ans:  Rajasthan

7) Which country is New Member of WTO?
Answer: Afghanistan

8) H20 is formula for water then what is KOH?
Answer: Potassium Hydroxide

9) Which country is New Member of WTO?
Answer: Afghanistan

10) H20 is formula for water then what is KOH?
Answer: Potassium Hydroxide

11) What is name of 1998 pokaran test operation?
Answer: Operation Shakti

12) In which Indian state Mica is found in large quantities?
Answer:  Jharkhand

13) In which state of India Orange Park is located ?
Answer:  Assam

14) Which is most Peaceful country according to 2015 peace index?
Answer:  Iceland

15) Which is Cleanest city of India?
Answer: Mysuru

16) MakarSakranti is _______.
Answer: Festival

17) Which crop is produced at highest quantity in India?
Answer: Rice

18) Madhubani Paintings Indicates?
Answer:  Forest of Honey

20) Archipelagos means ___________.
Answer:  A group of small Icelands

ad


Always check official answer key for finally decison on your exam score RRB`s Official answer key will be available soon in PDF Format here.

Updated: October 3, 2016 — 2:26 pm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Govt Jobs 2016 © 2016

 About Us | Sitemap | Privacy Policy | Disclaimer | Contact Us